Ај и овде да прашам. Дали некаде низ Скопје има некој што поправа оштетен накит? Бев по златариве ама ако не си купил од таму не чепкаат ништо а од кај што го купив гаранцијата не ми го покривала тој начин на оштета.
Вака како е можно на вибер да сте член во група (службена), а на член од групата кога му пишам не му стигаат пораки, а во групата све што пишуваа колегата гледам ми лајковам а на приватна порака не му стигаат пораките, што е проблемот?
Нешто не е во ред со апп, пред една недела истото ми се случи и ја преинсталирав апп, само направи backup да не ти се изгубат пораките.
Ја избришав апликацијата и пак ја инсталирав и ми се избришаја сите пораки, а ако ме имаше блокирано немаше воопшто да му ги гледам пораките во групата така?
Кажете ми квалитетна златара за поправка на злато…. На еден прстен постојано ми пагат камчиња веќе 3 4 пати е носен во различни златари и нонстоп истите камчиња пагаат а прстенот ми е од големо значење и не сакам да го менувам…
Крем кожни (скај) пантолони со шо да ги исчистам? Од перниче на стол ми се извалкаја, боја пуштало. Пробав со влажно, со ацетон, лак за коса, џабе.