Вака боледувањето ми е отворено од матичен гинеколог 2 недели до 13ти а на 13ти треба да се појавам на работа, а од комисија отворено од 14ти дали може да ми кажете мислење?
Девојки, бројот ми е во заеднички договор/претплата со цело мое семејство. Е сега ме интересира, дали ако некој од нив отиде во Т home може да им дадат информација за појдовни/дојдовни повици направени од мојот број, без мое присуство или не даваат такви информации?
Јасно, договорот е на татко ми, ама за информации од мојот број не би им требало барем лична карта моја? Ако е така лесно значи воопшто не ни се заштитени информациите.
Дали сите броеви се водат на негово име? Можеш да се јавиш да прашаш твојот број дали е на твое име и твој матичен или на негово.
Дали може да се инсталира Вибер на компјутер без телефон, ми пукна екранот и немам друг апарат да ставам картица да го инсталирам.. .
Здраво. Треба да уплатам рата за кредит електронски од Халк во Силк, дали некој знае која шифра треба да ја внесам? Благодарам многу.
Бидејќи договорот е на име на татко ти тој се смета за ,,одговорно лице,, и само тој може да бара било што (детална сметка, забрани, откажување бр итн ) барем така беше порано.