Женски од каде можам да нарачам врвки за адидас терекс патики? Знаете не се обични од оние другиот вид? Тенки
Здраво сакам да прашам дали xcess продавницата за штикли во кисела вода има онлајн достава? Доколку да дали може да ми дадете инстаграм или фб?
Можеби прашањето не е за овде, но би сакала да прашам дали некој знае. На страната на sportlife пишува дека за секое новороденче на вработен следува подарок, некои од колешките на мажот ми зеле колички и сл. Но кога прашал тој некој од локалните претпоставени му рекле само за женски вработени, шо ми нема логика.
Јас го гледав и се предомислив кога ги прочитав рецензиите на Google. Пишуваше дека јадењата биле мали и скапи, а во аквариумот имало и неколку умрени риби
Da, jas ıdam cesto ı e eden od najdobrıte restoranı do sega sto ımam ıdeno. Hrana prevkusna, kje spodelam nekoı slıkı cısto da ımate slıka kolkavı ım se porcııte. Nıkakvı umrenı rıbı ne sum vıdela @aquamarine-123.4 j
Каде се наоѓа македонска телевизија, имам закажано за пасош да се сликам ми кажа таму да се сликам? И што документи ми требаат, само лична карта?
Не знам колку е изводливо да се стесни со оглед на изработката ама како предлог би можело патентот да се отшие и да се изработат дупчиња и со врвка да се стесни мислам дека попрактично би било така
До/ зад основен суд Скопје 1, на Бит пазар, карши факултетите на УКИМ. Да, лична карта ти треба. И да знаеш, иако имаш закажано, ептен без ред е. И подобро е да плаќаш со картица, така да имај пари на сметка