Прво ќе ја дезинфицираш раната со хидроген или раствор на јод(повидон јод/бетадин), не знам со кој памет си ги пукала меурчињата со игла. После тоа, откако ќе се подисуши, најубаво е да ставиш јекодерм маст се додека раната заздрави, а после тоа за херпес само ацикловир, никако хидроциклин.
Ги боцкав бидејќи мислам дека сум експериментално хрчаче и дека ќе помине побрзо Прошлиот пат ставав 70% алкохол и прополис само, за два дена буквално ја изгорев кожата и ми пројде. Сега се заебав за век и векова. Од кога дојдов дома мачкам крема како удрена.. и уште ме пржи Ацикловир ми е докажано дека ми помага, ама ме мрзи до аптека да го однесам. фала ти
Неколку дена на стори на инстаграм а и на фб не се прикачува музика, поточно не ми излегува бараната песна, не е пронајдена демек..деинсталирав ама не помогна. Чаре некое?
Сум ги закачила од Google, вируси е или што и да е, порано ги блокирав ама сега не ми текнува каде тоа го правев а сегде побарав, некој да ми каже каде се блокират?
Дали знае некој вакви лепенки каде може да купам во Мк, замена за градник се, за со отворен фустан на пример.
Како одат од Зара големините? Сакам да порачам фустан, растеглив изгледа е ама се мислам за бројчето. Да не се помали/поголеми од вообичаено.
Мене работите од зара секогаш ми одговараат точно на мојот број. Ако е поеластичен фустанот може и да имаш простор за помал/поголем број, зависи како сакаш да ти стои.
Оди во поставки и исклучи ги нотификациите. Не е вирус, туку си им одобрила да ти стигаат нотификации од овакви спам страници. Ако не знаеш како, трите точки горе - поставки - нотификации