Ако ги споиш телефоните, одеднаш се ти се префрла што си имала од едниот на др тел (ме разбра на што мислам), може така мислам ама не сум сигурна. @Billy Idol и @quattro може нешто повеќе знаат?
Дали може платежната картичка што ми е wireless да ја блокирам да не функционира на тој принцип односно да направам да ми бара пин за секоја трансакција?
Има лимит до кој може да се плаќа без пин, некаде 1500 некаде 3000. Прашај во банка дали може да смениш за некоја смешна сума пример 50 денари и се над тоа да мора со пин.
Единствен начин да ги вратиш е ако ги имаш избришано пред кратко време, па сеуште да се кеширани. Тогаш можеш да ја даунлоадираш цела историја од Месинџер и Фејсбук. Еве како може тоа да го направиш, во зависност од кој уред го правиш. Назад во месинџер, невозможно е да ги вратиш. https://www.geeky-gadgets.com/recover-deleted-messages-messenger-28-07-2022/
Користи ли некој ВСКО за едитирање слики? Кога ги ставам сликите на стори на инстаграм, се покажува и логото од вско. Како може да се тргне логото?
Има ли некоја од вас kangoo jumps обувки? Сакам да си купам но сакав да прочитам некое реално искуство прво
а каква врска има тоа дали имам или немам? муабетот ми беше дали е реална приказната за нив а не дали имам
@Chimera Ѕирни го мислењето на Doozy, само горе во пребарување напиши го името на чевлите и ќе ти излезе. А досега што имам на нет читано, рецензиите се претежно позитивни. Би ти рекла прво пробај некаде каде се достапни вакви тренинзи, да видиш дали ќе ти одговара.