Вчера решив дома да направам врапови и купив тортиљи на Густо од Кам. Убави беа, ама се разочарав од тестото, беа залепени, одвај ги одлепив и покрај тоа што бев премногу внимателна на некои места каде што тестото беше потенко се поткинуваше при одделување... Кажете ми од каде да купам убави тортиљи, да не се залепени, на која марка да барам?
И мене така, а преубави им се на вкус. Ама па не секое пакување е такво, некои се сосема океј. Мене ми се допаѓаат овие https://verodrive.vero.com.mk/shop/тортиља-мексикана-чиа-390гр
Добив на подарок некој комплет, не менува боја ама многу брзо ми се скрши. Без да паѓа или да го удирам, некако не ми личат многу квалитетни. Не знам како им се движат цените ама пре би на друго место.
Од mytime имам 6 Guess ланчиња од кои три роуз голд, две сребрени и едно златно, и сите се над 3-4 години стари. Ги менувам повремено, со нив бев на море, со нив се туширам секој ден ниту имаат боја сменето ниту можам да се пожалам. Никаква реакција немаат ни со парфем. Исто имам и 4 алки, сите 4 се сребрени, немаат мака и тие. Пред 3 месеци купив Морелато ланче со две мали срциња, малку ми е носен за да кажам било што. За обетки исто. Од мене препорака
во веро ќе бараш,не ми теккнува на името но има убави со повеќе видови семиња и интегрални,по 6 се за отприлика 100 денари. Важно е тортиљите се дури не се отворени можат да стојат во фиока или каде било(во фрижидер ќе се исушат) Откако ќе ги отвориш ако ти остане некоја во замрзнувач.
Здраво девојки дали некоја нарачувала онлајн од Шатци парфимерии? нарачав еден парфем ама кај нарачката ми стои СТАТУС: НА ЧЕКАЊЕ. првпат нарачувам и не знам дали успешно сум нарачала или пак не?
Ако имаш нешто онлине (продавница,страна, можеби инстаграм страна) и треба да ми платат за услугата ;; освен преку карго и трансакциска како е можно да ми платат а по можност да го скријам идентитетот ?? Исто така и друго прашање:::Ако имам онлине продавница и сакам да ми плаќаат како верифицирана и легитимна продавница на кредитна картичка или било што како се подесува која е процедурата??