Дечки неможам да најдам соодветна тема, ми треба некој што знае како да поврзам печатар со лаптоп/телефон, доста пати пробав не ми успева ве молам ако има некој што би мпжел да ми помогне нека ми пише, ќе му бидам благодарна
За промена на име и презиме како оди постапката? Кои документи треба да се извадат? Ме имаат згрешено во системот (иако во матичниот лист на раѓање стои точно напишано) и кога вадам документи секогаш ме грешат иако им потенцирам, по некогаш се случува и дупло да плаќаам и да си вадам документи од истата причина
Здраво, ми треба препорака каде да испринтам илустрација на престилка за готвење за возрасни во Скопје. Некој да има искуство и да биде квалитетна престилката.
Да ситник. Се наоѓа во ГТЦ долу во подрумот, спроти веро/ кам. До стружанка. Јас колку што знам го затворија. Имаше пост пред некое време. Или го преместиле од МЦМ зградава, што ја збориш. SMX академијата. Ги имаш и на фб и на инста разгледај. А гледам дека Визија ти ги прдложиле,од искуство немој.
Дали имате проблем моментално со мрежата на А1?Можам да вртам но не може да ме бараат не сум достапна...
Здраво, препорачајте ми мајстор што знае добро да прави мебел по мерка конкретно за плакар и комоди. Пишете ми во лп Фала
Дали ако на трансакциската сметка немам прилив веќе два месеци и има само пример 30-40ден. И пошо нели банката секој месец зема 50ден за одржување на сметката, ама сега нема што да земе. Дали трансакциската сметка ќе ми ја укинат или затворат? Или едноставно ќе си постои само нема пари на неа??
Ќе си постои и кога ќе ставиш пари ќе ти повлечат за тие неколку месеци за одржување на сметката. Ако не ти треба, најдобро е да ја затвориш.
Некој што црта портрети од кој сте задоволни? Ама не во живо, него да испратам слика и според неа да ми нацртаат?