Пратив преку банка на вирман пари од физичко на физичко лице и се е океј а парите не стигнале. Ми викаат одете утре со вирманот во банката од контакт центарот кога го видоа. Не разбирам што правела таа на шалтерот
Помош од некои што знае каде може да се најде некои увозник на стаклени чаши, ми требаат конкретно сетови чаши за виски и жестоки пијалоци, нешто интересно во тој стил за во дуќан ми се за продавање.
на стопанска си? мене ова ми се има случено исто на стб,по 24ч пристигнале парите,ако имате електронско банкарство проверувајте најдобро
Предлог низ Скопје каде може да се нарача изработка на персонализирани балони како подарок за дипломска? Што пишува на нив пример честитки, д-р и име презиме на тој што дипломира? Во овој стил, мислам ќе разберете за што зборам. И колку време се чека за да се готови, дали може да се нарача неколку часа пред тоа или мора порано ден-два? Како им се движат цените?
Каде има колички за пазарење од оние бабите и дедовците што ги користат, ама да бидат со некој покул дизајн ?
Сакам да резервирам во Гардениа хотелот во Велес, искуства? И дали спа центарот е вклучен или дополнително се плаќа?
Да се умешам у муабетов, касно али јбг... Денис ретко има, или јас не сум сретнала, македонски, може да е ром православен или бошњак.. Исто и за Ален. Кај албанците го нема, но може да биде ром, бошњак и сл... Баш прашував во Ист гејт, претходната недела... Се на се со најобичните работи ќе те фати околу 6/7000 ден Од лично искуство: Јас сум презадоволна од хотелот. Собите им се не многу големи (бар мојата беше таква) но се многу уредни, чисти, фино скоцкани. Исто така јадењето им е многу вкусно. Спа центарот не е нешто послебно искрено, но доволно за релаксација. Имаше парна и финска сауна, џакузи и базен. Многу ми сметаше што базенот им беше мн низок и не е баш за пливање. Масажите исто така им беа мн добри. Јас бев со попуст од групер тогаш, па искрено се исплати. Околу 30.000
Дм маркет во Ѓорче до колку часот работи во сабота? До 9 како што пишува на нет или порано затвараат?