Парфеми од марка Tudors, имате купено/користено? Убави ли се? Не знам дали да се впуштам во лотарија и да одбирам преку интернет...
И да не е оштетено враќаат пари, ако ја имаш фискалната и етикета ако стои го враќаат производот во рок од еден месец.
Каде можам да купам паста за полирање на метал? Пример шмиглам цинк и сеа ми треба паста за да го полирам тоа? Освен електрометал
Продавница за алат за се што се вика. Сега ми текна каде може да има. Во Дебар Маало кај кафичот Деус има се продаваат работи за коли може да има таму продавницата се вика Carbox Auto Market работи до 20:00 јави се прашај.
Ништо уживаај. Сега ми текна за да не бараш и сите такви продавници кај што продаваат пасти за полирање се во Маџари, Керамидница, види во Електрометал или Електроелемент има во Центар или околу Центар
Бев во електрометал кај сити мол прееска ама немаа таква каква што барам Дали има негде кај битпазар, знаеш ли?
Има Електрометал во Центар, а Електроелемент во Автокоманда само да не одиш не знаеш дали имаат да не се малтретираш јавим им се и прашај ги.
До кога е попустот од телеком за телефони и зашто не ми ги дава сите телефони да разгледам само неколку се
Да не знае некој дали во четврток ќе има забранет влез излез за од другиве градови во Скопје, поради делегацијавс што ќе доаѓа?
Да не знае некој дали во четврток ќе има забранет влез излез за од другиве градови во Скопје, поради делегацијавс што ќе доаѓа?[/QUOTE] Немаше такво нешто најавено
Дечки да не знае некој како да го контактираш букинг? На телефон? Или дали имаат онлине чет? Имаме проблем со хостот, не се разбираме а веќе ни е платено.
Знае ли некој како ке биде Скопје утре и задутре? Ке може ли да се движи низ центар попладне или ке биде блокирано? Не сум упатена воопшто што ќе се случува, а имам обврски да завршам..