Бидејќи можат да те одјават 8 дена пред 25 .12 (кога си кажала дека е денот на зминување) ако е некој безобрзен ке те одјави на 17.12 и Законски нема да имаш право. Голем дел од приватниците функционираат така... Безмислосно.
Si usisivav i prekina da usisava Mislev deka e do kesickata. Ja smeniv, i filterot go smeniv i pak ne raboti Probav u drug steker Pak neke. A nova e. Nema od so vaka da crkne. Pomos? Do pola stan sum
Се прегреала, таква имаа моите, за ништо не ја бива, ако е од самсунг правосмукалките. Почекај да се олади, па ќе продолжиш.
Девојки, треба да царинам пратка стигната преку УПС на аеродром . Ми рекоа да одам на " аеродром Петровец стар терминал". Дали некој поточно знае за да не лутам ?
Царинска испостава Аеродром- Отсек за стоков промет. Се наога веднаш до Полициска Аеродромска базна станица. Кога ке пристигнете На првиот кружен тек не вртите накај Аеродомот (влез за патници) туку одите накај вториот кружен тек и потоа лево на вториот кружен тек (покрај М-Нав) и накај Карго Тав. https://www.google.mk/maps/place/Ца...!4d21.628406!16s/g/11rn7qq_ng?hl=en&entry=ttu