Zdravo me interesira ako nekoj bil vo Trikala i Meteora Grcija da spodeli kakov e patot bidejki planirame da odime so kola...Fala odnapred
Здраво, 3 карти за дино мерлин за на 28ми ги изгубив, ги имаме фотографирано картите, ве молам за помош како можеме да влеземе. Купени се од човек. Не се од официјално место. Помош. Со кодот дали би можело да се влезе? Очајна сум у моментов.
За овој паричен надомест од 1.200 денари за основно училиште. Пишува дека ако е еден невработен родител треба од Агенцијата за вработување да се земе потврда. Може е глупаво прашањево, но тоа значи да си пријавен во Агенцијата или?
Јас би однела облека. Евентуално некоја играчка. Сепак е мало детето и нема баш некој избор. Можеш и детска козметика. @Black girl Да. Треба да си пријавен/а како невработен/а.
Дали ќе се важи дека пријавена сега, па одма потврда? А што документи треба за пријавување? Бев одамна пријавена, сум заборавила. Знам диплома, друго не ми текнува.
Не сум баш сигурна. Ама пробај. Ако има рок за парите не би требало да има проблем. Ако еднаш си влезена во систем ќе однесеш само лична карта. Јас така направив. Пријави се дека активно бараш работа.
Здраво дечки, каде можам да купам карти за концертот на Ацо Пејович и Дино Мерлин, а да не е преку интернет? Знае ли некој? Плус која цена се картите?
Имаш по продавнициве, а и дм сетови за машки, со лосиони, гелови, за бричење по различни цени. Можеш да купиш има и готови сетови со ремен, новчник и шише или привезок. Елегантни се. Во Рамстор видов и бомбониери со алкохол, т.е. како чоколадни шишенца и внатре се полни со различен алкохол. Околу 500 ден. беа.
Дали на ова 1188 каде што може да се провери чив е некој број може да се измени нешто, гледам кај мене пишува адреса број улица се, а кај некои други броеви кои ги проверував само град пишуваше... Некако превише ми е ова за некој ако некогаш го провери мојот број
Дали ако не направиш никаков одлив од трансакција во текот на цел месец наплаќаат управувачка провизија?
На бит пазар во таа продавницата каде што продаваат работи за свадба, роденден… Не знам како се вика точно