Ама тоа секогаш е така? Баш ме чуди. Јас додуша не сум на Комерцијална, ама ми се случувало да не ми дава 100-ки еден ден, а утредента ако пробам пак, ми дава.
Како се вика таа белата паста што се користи за пополнување дупки у ѕид,каде може да се најде и колку пари е? На англиски се вика spackle.
Имало некоја картичка од комецијална банка да можеш да вадиш пари од сите банкомати на било која банка без провизија? Знаете ли за вакво нешто, има ли и на други банки?
Сабајлево пробав во два банкомати пак оти ми требаат стотки, а негде да ти раситнат е научна фантастика и така ми даваше
Зошто се глупи луѓето и се жалат и фрустрираат. Кога најголем дел од работите во животот се лесни и добри?
Во ладна вода к алкохолен оцет да ги држиш преку ноќ, ќе ја фиксира бојата и не би требало веќе да пуштаат боја.
Кажете ми реална цена по која би ми ја направиле масичкава со димензии 60×70цм. Јас прашав во еден салон и ми кажаа цена , сакам да прочитам и ваше мислење. Со оглед на тоа дека треба само бел медијапан да се стави и метални ногарки.. Тука на сликата е дрво основата ама јас сакам бел да е забот,затоа пишав медијапан.
Не сум сигурна да не го преместиле, не сум била одамна, порано беше кај фонтана во парк. Конкретно кога си свртена накај фонтана, првата зграда од десно одма на ќошот. Со бела фасада. A на гугл ми дава дека е на Партизанска, односно позади спалато. Тоа е првата автобуска станица кога ќе сврти автобусот кај соборна, само преминуваш од другата страна.