Да прашам, да не знае некој имаме 4м бебе а се случи ненадејна смрт од моја страна дали може мм да оди на погребот?
Го меркам вака Скопски маратон..... Кондиција иам 0. А бе ме фаќаат паники во гужва, пошо сум Анксиозна. Ама пуста желба..... Валјда ќе појдам во задните редови. Сеа срам ми е да не не стасам до целта со трчање.... Планирам за најкратката рута да се пријавам. Искуства со маратонов?
Која е нормална масленост на млеко? 2,8% 3,2% или 3,5%? Тие под 2,8 мислм дека се со намалувана масленост или сум грешка?
Нема зошто да ти е срам, пријави се и учествувај. Па што ако не стигнеш до целта? Никој ништо нема да ти каже, а и да ти каже ич да не те боли уво. Ти го правиш тоа за себе не за другите. Тие што истрчале до цел се спремаат со месеци или им е тоа животен стил.
Предлог фотограф/ка во Скопје? Со можност линкови до портфолио, па и достапни цени. Од корист ќе ми е и ако сте имале некоја лична фотосесија, еден на еден чисто од аспект на комуникација да знам што да очекувам. Може и во лична порака.
Јас еднаш ќе се пријавував и кога видов колку гужви има, се откажав. Не можам на такви настани, пре би трчал сам или со помали гужви на кеј.
Роковите на траење се препорака на производителот која мора да ја дадат согласно регулативата. Апсолутно не значи дека на последниот ден од рокот на траење производот се расипува и е опасен по здравјето. Зависи и за каков производ се работи, ама за конкретново, јас би ги искористила без око да ми трепне
За во Грција ви треба меѓународна дозвола се вади во Амсм. Ако ве фати полиција без неа , казните се и до 700€
Дали некој знае како оди процедурата околу вадење лиценца за Овластен сметководител? Имам веќе уверение.