До оломлани можеше иако ми беше без северна. Сега ако ти е со северна не гледам проблем зошто не би можело.
Да. Јас пред 2 месеци патував со стара лична карта и немаше проблем. Со нова уште помалку би имало проблем.
Нема ништо да ти биди од прашакот ни него, слободно напрскај го, не ти требат нараквици , но јас би ти препорачала да му ставиш ампула, и да го прочистиш од глисти, сепак дома ќе го чуваш. Исто на ветеринар и да го вакцинираш и кастрираш
Ако е месец и пол малечко е барем 3 месеци да е, 8 до 10 недели старо, а за неопитроидот прсни го и остави да делува, неколку пати за да се исчисти
Go Isprasiv nasekade kaj gazeto kaj meseto kaj usinata ... Ke vidime vaka kako so gledam begat niz nego da se skrijat ama se nadevam ke izumrat .. ... Se cesa go gledam se nadevam nema da skokat od nego i da preziveat niz kuka
Места во природа околу Скопје кај што има да се преноќи? Кучково знам. На Китка има планинарски дом ама дали функционира за преноќување? Или негде на Скопска Црна Гора?
Луѓе, несакајќи сум ја испрала картичката со која купувам, ама така здрава е, не е изгребана или скршена, дали е можно повторно да работи или не?
99% работи, знам затоа што сум ги испрал некои и по 2-3 пати и работат, едино може да не работи чипот што е оној за брцкање во банкомат ама кај мене и тој работеше сосем во ред.
Во маркетите на Кит Го има, и на пластичарска можеш да најдеш. Во Џамбо можеби има сега летен период.
Преместена е, не е веќе во гтц. Сега се наоѓа на ул македонија кај бикот, одма до пеко. Баш има голем избор. На страната на визер можеш да видиш, се детално е објаснато. Јас би ти препорачала платнен, поиздржливи се. Имам неколку од карписа и мака немаат, ако се поскапи ама бар се мн поквалитетни. Исто и во стара чаршија да видиш
Дали некој знае каде можам да најдам термос ранец/фридижерче ранец? Гледав на алиекспрес такви сетови за пикник но не можам да чекам да стигнат од али а мислам дека ќе се одлични за на плажа летово.