Oд штоф, и пластичните и силиконските се кршат, а по аеродроми ги фрлаат ко горили (сори нот сори). Иначе имаш и по кинеските продавници, јас би самсонајт ако успееш да најдеш некој со штоф база.
Пред 5 г се омажив и додадов презиме. Сменив град на подрачје на Скопје сум сега. Кога вадев нови документи со ново презиме т.е со двете носев венчаница ништо друго не ми побараа но во системите на 90% од институциите сум со едното презиме и никој не знае да ме упати кај да поправам грешката. Aко некој од тука знае ? Глупо ми е различно презиме сум со детето
Леле изгуглав него кажи ми кај е секција 5? А телефонов излеа не постои коа вртиш одма автоматски спушта.
Значи све ова што ми кажуваш гуглав и се снаоѓав. Во таа секција го дава и Bwatch Extreme intimo. Ама Мохито го нема. Затоа прашав овде некој конкретно да ми каже. Од гугл знам и сама.
Dali nekoj koristi Ili znae Kaj moze da se kupi oralen tush I kolku pari e? Imali takvo nesto vo Skopje?
Gi vidov na waterpik online, no ne mozam da se odlucam a I cenite se nad 100 evra.Blagodaram za informacijata.
@simoncelicius, лелееее чим си изгуглала, си видела дека пишуе приземје. Ќе си одиш у ГТЦ и со очите ќе бараш кај пишуе М О Х И Т О...би требало таму да биде. Се надевам дека барем ја ти бев од помош. Нема на чему.
Дај кажи некој бутик за мажи у стил light academia наоѓам нешто у прилеп у ковалски понекогаш ама неможам да најдам на друго место
Massimo Dutti... Исто у ГТЦ приземје. Можете заедно да идете со Симон, отвори очи и читај кај пишуе М А С И М О Д У Т И. Нема на чему.