Дали некој што се занимава со отварање на своја фирма и технолошка иновација, правење на свој продукт би можел да ми пише?
https://www.telekom.mk/internet-paketi.nspx Да. Јас имав само нет М пакет домашен интернет. Воедно отпосле може да се дополнува со телевизија,мобилна и се останато во Магента пакетите.
Дали знаете некои печатници што може да ми испечатат нешто на термос, чаша на пр, преку комп текстот и со машина да испечатат? Во Ск...
Пред еден месец извадив од стопанска банка голд дебитна картичка за која што не бев известена дека годишно одржување е 1500 ден. пошто немаше да прифатам да знаев, сакам да ја затворам картичката, дали ќе тражат од банката да го исплатам долгот? За кој што патем не бев ни известена а не ни имав трансакции единствена трансакција имав од 300 денари која е одбиена и сега долгот е 1200.
Во цел на дознака имаш за што е, пишува дека е за членство. 1500 денари членство, 30 денари провизија и 9 денари камата.
Јави се во стопанска, најубаво ќе ти објаснат. Очигледно картичката е тоа. Не знам што картичка е ама 1500 денари ја наплаќаат според ова.