Пишав и во темата за виткање салфетки, еве и тука: Каде да најдам текстилни убави салфетки? Би сакала да нарачам во поголем број?
Како е закон за 4ри деца во кола 10г,7г,3г и бебе Има ли некоја постапка Дали треба плус возрасен и за позади (претовар?)? Како е законот
Здраво, да прашам за препорака на некој солиден аспиратор за вградена кујна? Разгледував по продавнициве за техника ама некако изгубена сум… Фалаа вии
Ти благодарам на одговорот. Јас оваков користам цело време но досега немало, а сопругот го кажа истото што и ти, така да најверојатно е тоа.
Јас кога земав неколку вработени во Нептун ми кажаа да земам некоја средна цена, затоа што од никој да не очекувам чудо. Фала богу па и не лупнав пари многу, затоа што и мајсторот за кујната истото ми го кажа.
Прашав и во темата за кујни и овде да прашам, каде можам да најдам кај нас самолеплива хартија за кујна? За надворешниот дел на кујната.
Од прва рака, отидено -купено Само знам дека до 12 години не смее дете да седи на предно седиште, а имаме и закон за употреба на детски седишта за деца до 5 години кај нас можеби нрма да имате проблем, ретки се казните за тоа, меѓутоа надвор од мк да
На таа возраст не смее напред да седи ниедно од децата, а назад можат само три. Без разлика што се деца, назад има три појаси и само три особи е дозволено да седат.
Sakam da prasam dali na aerodrom go proveruvaat racniot bagaz (prv pat letam so avion zatoa prasuvam).