Пишувам овде бидејќи е поактивна темава, ми треба итно инфо, има ли некој искуство со спорт вижн (Sport Vision)?? Најбитно ми е дали исплаќаат редовно?
Ако мислиш за плата, да редовно исплаќаат. Балканска фирма е. Е сеа ако работиш малопродажба е тешкичко, ама за тој што сака да работи, ништо не е тешко.
Не знам кај да поставам прашањево Дали некоја знае дали тоа zarabotka na fb reel, kratki videa vazi I za kaj Nas, или само за Америка и земјите од ЕУ , Азија Некаде прочитав за 1000 прегледи 8-10долари плаќале
Па исто како за роденден во принцип, можда малку поевтино. Зависи колку му значи именденот Флаша алкохол, некоја маица, ранец, ако е гурман може некоја поскапа бонбониера.
Да не знае некој каде можам да купам сет да лаш лифт, односно виткање на трепки. Сакам да почнам да си ги правам дома, но не сакам да купувам непроверени производи бидејќи сепак да очи се работи.
Momentalno halkbanka ima najdobra kamata 3.9 na 36 meseci vo denari, i procredit 3,6 na 39 meseci. Stavaj do 30.000 evra ( odnosno1.800.000)zasho taa suma ke ti bide vratena od strana na drzavata ako propadne bankata… Dodeka najsigurni Komercijalna so utepani kamati do besves , i Stopanska banka so isto relativno mali kamati. Pomini si vo bankite koi gi sakas i zamoli gi na sumata koja ja sakas plus vremetraenje da ti presmetaat kamata ( i da ti go isprintaat). Vnimavaj ako nemas transakciska a sakas kamatata sekoj mesec da ti se iskeshira a nemas drug prihod u taa banka, ke ti zemaat za odrzuvanje na smetka , bar vo poveketo e taka, prasaj si .
Здраво. Се надевам дека овде има струмичанки па ке добијам одговор. Дали знаете како се вика женскиот манастирот во Струмица со сликата икона од Господ. Сакам да го однесам детенцето па ми требаат информации