Имаш бебенце на профилната, стави си го приоритетот у животот, ако се потпишеш назад нема, коцкарите се добри луѓе за дружба кафе подршка ама кога станува збор за пари е лошо. Дај му 500 евра подобро и крени раце од нив а од банка нека си земе 5000 ги даваат за 20 минути.
Јок душо. Имам сличен у друштво, го сакаме највеќе на цел свет, ама кога дојде време за жирант, само мајка му прифати од што нема кој
Искрено само заради неколку коментари со препораки сакав, ама нема везе ајде не е толку битно Фала ви
Па, што ако ти има помогнато? Не си должна да те заглави ради негов проблем со коцката. Можеш да му помогнеш на друг начин. Со совет да ја остави коцката. Он нека си мисли на долгот. Други не му се криви што го направил.
Можеби ќе знае некој, дали утре, сабота, работат во биохемиска лабораторија на нуклеарна медицина Скопје?
Дали може некој да ми каже (доколку знае) каде да најдам онлајн бесплатни курсеви за excel и да се издава сертификат?
Дали знаеш колку троши ова и колку е непрактично?! Подобро земи си вентилатор, барем нема да треба да отвараш прозор на горештиниве...
Ама не знам колку ќе ти го прифатат за апликација за работа. Best Microsoft Excel Courses Online with Certificates [2024] | Coursera
Јас аплицирав во банка за 1000 евра кредит, со солидна плата сум, што се вика со една плата можам да го исплатам кредитот, без никакви каснења до сега по било кој основ на плаќања, не ми одобрија, и ми кажаа согласно анализата на банката на вашите месечни трансакции банката смета дека не можете да го плаќате кредитот.. И банките се чуваат веќе, не даваат туку така кредит..
Пред два месеци земав, 6 месеци на работа треба да си, во тутунска банка го подигнав, за 15 минути ми ги дадоа парите цела процедура траеше 10 минути. Смени си банка
Скоро две години имам стаж, пријавена на неопределено од прв ден, стварно не ми е јасно зашто не ми одобрија, а и сумата не беше голема.. Знам дека давале кредит на луѓе со минималец, мене не ми дадоа.. Не ми е толку за тие 1000 евра, ама во план ми беше за скоро време станбен кредит да земам, и сега си мислам овие мене 1000 евра ако не ми даваат, станбен па ич нема да ми дадат.