За уплатница е 35 денари ако уплаќаш на сметка на Халк Банка. За данокот на мене ми земаа 35 денари. Во банка е поскапо. Во Стопанска ми кажа една од вработените дека ако се плаќа после 14 часот, провизијата е 100 денари.
Јас имам земано нешто од храна, убава е. Можеш да видиш кои пријатели го виделе сторито ама за тие што не ти се пријатели не ги покажува кои се, нема таква опција. Покажува само дека, пример 10 луѓе што не ти се пријатели го виделе.
Ми се чини нема таква опција. Но имаш можност сторито да го направиш да биде достапно само за твоите пријатели.
Во Сити Мол има најгоре во дуќанот пред јадењата. Не знам како се викаше точно. Карши него има за кафиња.
Какво цвеќе препорачувате за 8 Март за повозрасна особа накај 40-50 години? Не и ги знам точно годините, а и немам како да и ги дознаам, но најмалку битно е тоа. Мислам дека сака некое цвеќе што стои подолго и е во саксија. Да не е многу тешко за одржување. Може и цветно, а и не мора да е цветно.
Snake plant, fragrant dracena, Dumbcane, Rubbertree сите се лесни и преубави Орхидеја, zz plant малку потешки ама преубави исто
Дали некој има картичка од банка како што е за денари, за евра? Не сакам да отварам штедна книшка, туку онака сака да имам и колку е провизија ако вадам евра?
Јас имам и за евра, но не ми текнува колку е провизија. А и секоја банка е различно со провизиите. Најдобро е да се јавиш во банката и да прашаш.
Сансевиерија или змиско цвеќе ( snake plant) Фрагранс драцена ( fragrant dracena) Дифенбахија ( Dumbcane) https://images.app.goo.gl/vYP31hr72MmNdWFj8 (rubber tree) вака отприлика изгледаат. Имаш оваа недела акција на слични цвеќиња во Тинекс исто така може да разгледаш ако ти се допадне некое. Или во Garden flower ќе ги најдеш сигурно