Купи саво за мувла сино-жолто пакување е, ќе напрскаш кај има и бидејќи многу мириса биди излезена неколку часа, се што има ќе исчисти. Ама таков си е станот не е твоја кривица и должност да го санираш тоа, иако мислам дека и нема долгорочно решение.
Според мене, најнепотребен гаџет И не верувам дека и тврдо варени баш толку тврдо ги вари како јас лично што ги сакам, со зелена жолчка
Е па раскинуваш договор. Татко ми имаше орочено пари и му рекоа дека само со раскин на договор може да ги земе парите.
Мислам дека нема да платиш ти ништо, ама евентуалната акумулирана камата нема да ти ја исплатат ако ги повлечеш пред истекот на 3-те години. Ама најубаво прашај, сега има милион разни услови.
Јас мислев само јас ги сакам така, дури со зелена жолчка, преварени. И пржени на око ги сакам препржени, мм ги сака недоварени и пржени жолчката да тече.
Колку е цената на паркинг на аеродром да ми стои колата 5,6 дена кога одам и да ја земам кога ќе пристигнам во МК. Како се наплаќа?
Дали ми е потребна потврда од суд дека не ми е одземено родителско право, а не сум родител? Наведена е како потребен документ за пријавување.
Да не знаете случајно на која аппликација ги прават овие сега сликиве во тренд како аниме карактери и како од цртани филмовии?