Ако имаш бизнис профил, можно е да може. Објава нели? Не мислиш на стори. Стори се гледа веднаш. И јас за од телефон барам. Проклети, што бараа да го стават на интерфејсот. И јас барам од телефон. @Трагедијаупмм има едни три точки кога си на главната страница на јутуб, и како preview ги имат и кратките видеа - шортс, е тука може да одбереш не ги покажувај или покажувај помалку шортс. Ама за некое време повторно ќе се појават. Ама ова на почетната страница да не се појавуваат. А сепак икончето за шортс си стои на интерфејсот и кој сака може да го кликне и отвори. Тоа син ми скоро почна со телефонот во рака и го привлекоа овие кратки видеа, и само врти листа лее бебиња кај шо горат некои АИ глупости. Не знам како да се отарасам. Што им требаше ова. Нели не беа доволни сите глупости досега?! Ми доаѓа на јутуб да им пишам, да ги замолам да ги тргнат.
Здраво, барав ваква трма но не можев да најдам. Извинете доколку има. Дали знаете некое убаво место за прослава на 18ти роденден во Аеродром, но да биде онака убаво место. За во кафич ни треба резервација со алкохол, затоа не ми е тоа во план. Благодарам
На објава мислам ама немам бизнис профил. Јас мислам дека те може ама викам да прашам за секој случај..
Дали има некалов дефект на струја на цело Скопје или само во Центар? Се јавиувам на бројот на ЕВН за дефекти, не работи.
Цела Македонија изгледа нема струја. Моментално сум во Валандово нема тука ниту во Дојран. Читам по фб дека и во многу други градови нема. Се разбудив дека ми застуди, климата престанала да дува.