Не знам како некој успева,мојот сопруг става глава на перница и спие.И замислете,ми вика чиста му е душата......па зар мене не ми е? Јас многу мислам се враќам од детски денови па до денес
Па ако сум опуштена и немам грчеви во мускули, спијам подобро. Ме смирува и ме опушта. Ама на почеток пиев по две дневно, сега по едно. Јас секако спијам 5-6 часа максимум, и сакам барем квалитетен да ми е сонот баш затоа што не спијам многу саати. Со овој магнезиум подобар ми е сонот дефинитивно.
Може да си поткачила некој нерв, еднаш ми се деси исто ама на друго се удрив. Само ми помина, ама вака ме болеше на дишење. Може доилки да пијат? Жими се ко да ме прегазиле се осеќам..
А некој да знае колку се движи цената за промена на кров ,и колку се движи цената на сите градежни материјали керамида ,дрво.
Имаш онлајн калкулатор за кредити на пример напиши НЛБ/Шпаркасе/Којабилобанка калкулатор па прави си пресметки како ти одговара најдорбо.
Добра вечер се работи за поранешна сметка во шпаркасе имам кредит во друга банка со траен налог и години сум таму но имав отворено порано во шпаркасе мислев таму то време пред три години имаја подобри услови но ми релија неможи прашав за затварање на сметка ми рекија сама ке се затвори е сега вадам од кредитно биро случајно за друго ми требаше тогаш вели блокирана сума на тр сметка шпаркасе околу 1600 во превод изгледа си задржувале месечно за одржување иако немало прилив одлив а никиј ни јави ништо е сега се јавив скопје ми спомна можиш да затвориш ама имаш.блокирана сума не кажа колку извинете на долг пост како да постапам ????
Мене ми се случи ваква слична работа на времето со Охридска Банка те денешна Шпаркасе (случајност а?), имав сметка која не ја користев и на која немав пари али си наплаќале секој месец за оддржување и кога ми текна да ја затворам бев околу илјадарка во минус. Си го платив долгот и ја затворив сметката така да те советувам и тебе најлесно да поминеш е вака со тоа што 1600 ќе отидат во оган, јебига.
Здраво,дали може да закаснам со пријавување еден ден во заводот за невработени?Имам вирус,не можам да мрднам од кревет.