Дали има некоја која би ми помогнала за изненадување во Дојран, или барем да знаете каде можам да организирам пример балони, торта ?
Сакам зимово да ја изненадам со некое зимовање или откај знам нешто такво со џакузи итн, наидов на Крушевски конаци, дали бил некој и како е дали му се допаднало? Или би ми препорачале некое друго место било каде?
Ај и тука да прашам Ми треба препорака, искуство за операција на синуси кај 7 год. дете. Синусите се затнати т.е. полни со течност и најверојатно ќе треба дренажа да се направи. Искуство ако има некој како се прави операцијата, препорака за државно/приватно
Има во Лептокарија. Позади Ревија е кафичот во зградите ( не знам како се вика). Одма до него има продавница Купи ефтино и мобилара.
Во погрешно време поставив прашање Однапред сакам да се спремам хахах Барав на тему ама сите се полиестер многу е грозен материјалот стварно Ќе почекам да застуди
Во ГТЦ. Има едно 10-ина дуќани само за мажи, сакоа, пантолони и слично. Пантолони пример за 1800 се наоѓа. На првиот спрат горе имаш поголем избор отколку на приземје. Одма ги кратат ако се долги, вршат поправки.
Каде може да видам кога има автобуски превоз од Скопје до Охрид ?? Од железничка да се јавам на некој број или?не најдов ништо на нет
Порано го имаше сега веќе не. Во некои аптеки може се наоѓа залиха, паталец сум затоа знам. Пиши на гугл меѓуградска автобуска и ќе најдеш број. Имам барано неколку пати секогаш ми се јавиле и дсле инфо