Можеби има и други начини, јас го пиев како што ми препорача аптекарката. Инаку да, сум пиела и обичен мелатонин, и Виватонин (мелатонин + билки), ми помогнале многу.
Девојче преплашена си, има куп различни верзии, важно е дека состојката е иста. Не се плаши од б6, витаминче, на бебиња им го даваат ако се нервозни, ги боли меше и сл. Ништо нема да ти се деси, опушти се.
Колку отприлика би чинело да се испрати парфем од Странција до кај нас? Пр, парфем од 30 мл? Однапред благодарам на одговорите
Ај вака... Овде да прашам, бидејќи не можам да најдам. Предложете добра антицелулитна крема, ефикасна, а не многу скапа. Под скапа мислам-максимум до 500ден.
Посети лекар долго време се жалиш од ова тука нема да ти најдат лек. Во најмала рака консултирај се со возрасен дома.
@Crnookata под стрес си? За несоницата мора причина да има. Се борев долго знам како е. Мелатонин мене лично уопште не ми помогна, но пробај, ништо не губиш. И да, посети лекар најубаво. На форум не се решава. Пробај да се измачиш, па легни си, обиди се да заспиеш, иако да не те плашам ама мене коа ќе ме стегнеше јака несоница, се дур мозокот сам не решеше да заспие, нишо не го успиваше.. И ептен е мачно.
Утре имам важна работа а неможам да не спијам цела вечер, како ке издржам утре. И мене ми е смачено да под стрес сум имам дома болен од рак . Еве сега ми се спие ќе легнам пак нема да заспијам до утре попладне.
Колку часа си будна? Оф бе.. знам како е веруј, и 3 дена да не спиеш и пак да не моеш.. Претешко. Напиј се ајде сеа ако имаш, па легни си. Доколку е можно не мисли толку на ништо. Ни ја не знам лек.. Ете ти викам се дур сам не реши да се успие, ја патев и се мачев. Пробај со мелатонин или лунерба, може ќе делува. Нема од шо да се плашиш. Ќе пробаш, ќе видиш.