Не ми беше зборот за дали ке останеме живи ниту пак за солта. Туку дали може да се добие труење од таков квасец или други проблеми да настанат ,обично секогаш внимавав на роковите не знам како синоќа не видов.
Ништо нема да им биде,освен ако бил премногу глетав лебот па кој е осетлив да го боли желудник. Ама сигурно по малку пробале,не се прејадувале во црква.
Лебот си беше таман испечен само слабо ми надојде, сигурно квасот расипан е бил. Нека ни е наздравје, јас ако не измачкам некоја работа нема кој друг, талент сум за проблеми.
А каков одговор да дадам? Мене проблем не ми направиле, ниту на многумина на форумов, слободно членката нека провери. Доколку навистина започнале да проверуваат, нека издаде оној лекат што го препишал лекот извештај или уште еден рецепт како потврда.
Луѓе знае ли некој што мириса вака вечер преку вечер на запалени гуми? Реон Капиштец околу Зебра и Ветеринарен центар.
И мене не ми направиле проблем, така да џабе е нафрлувањево на членкава, сосема нормален одговор си даде.
Nekoj dali ima iskustvo so mesecni bileti za parking vo centar i katni garazi vo centar. Sekoja informacija e dobredojdena moram itno da najdam resenie. Mi treba mesecen parking. Ziveam vo Centar ama ne sum po licna karta taka da ne mozam POC. Dali ima opcija da me odobrat vo nekoja bliska katna garaza za mesecno da parkiram?
Не се нафрлив на никого јас, само потенцирав затоа што муабетот ми го кажаа вработени во аптеката на аеродром, како и случката со таа жената на која и направиле проблем. Затоа и пишав, да не доживее некој друг таква ситуација. Јас ни рецепт немав па бев до кај докторите позади да им објаснувам ситуација и да ми одобрат прво пред да земам па пак назад во аптека за да купам и се напијам пред да го пуштам куферот на мерење затоа што ми нагласија строго во него да бидат.