Дали може пасош да се извади во друга општина од таа на лична карта. Пример не сум од Скопје по лична карта, дали може во Скопје да се сликам и извадам пасош?
Јас кога прашував во Систина за наши фамилијарни операции жолчка, очно перде, ортопедски ми кажаа дека не покрива, единствено само за срце било.
Да, тоа преку фондот. Ако имаш плус приватно здравствено било која интервенција можеш да ја направиш таму
Дали некој знае некоја песна кај што текстот зборува за тоа како двајца се вљубуваат еден во друг? И која е таа песна?
Неопетроид алфа ..не обичниот во прав Некако и јас ги "заработив" во ск.. Дека беше заклучено и одев на 2-3 недели, немам храна немам ништо оставено, не знам по што одат...дури и во купатило најдов 2 Испрскав поконцентриран раствор и гледам ги снема колку толку... Пак ќе ги бомбардирам деновиве
Па, затоа како дечкото се заљубува во девојката и покрај сите околности како се и двајцата убави и сите им посакуваат добро, како сите би посакале да им се случи ваква љубов или се откажуваат од тоа што некој од нив им е симпатија. Во стилот на Љубави" од Желјко Јоксимовиќ и "I fell in love with an alien". Се снајдов веќе. п.с. јас си немав среќа во ништо... Од креда мравките бегаат. Стручни малку креда.
Не можеш. Мора таму кај шо си по лк. Кај можам да најдам од оние вкусовите како монин шо ги стават во коктели?
Здраво дали можеби некој има инфо на која лоакција е снимана новата реклама на Телеком со Игор Џамбазов?