Имам едно штикли кои онлајн ги нарачам.На слика не личеа толку високи,кога стигнаа гледам дека се превисоки.Не можам на нив воопшто да стојам со не пак да одам.Хаххахаа.Е да ми кажете дали чевлар може да ги скрати штиклите да ги направи малку пониски.
Имаше едни детокс лепенки кои се лепеа на стапалата и демек ти ги влечеле сите токсини од телото. Дали некој користел, каде може да се најдат и по која цена?
Може не е за тука прашањево ама Имам 3.5 м бебе а денес е помен на дедо ми ,дали е ок да отиде мм? Знам дека се само суеверија ама некако не знам шубе ми е ....
како се осеќаш ти, по мене е во ред. Што има врска бебето? Мене ми е стресно во бременоста да идам на гробишта ама кога ќе се породам во прва прилика планирам кај дедо ми да појдам да запалам свеќа
Леле не знам каоо се осеќам Едно викаат до 40 дена на бебето ,други до 1 г. Јас бремена бев кога почина па мм беше и за погреб и за 40 дена помен. Ама после се породив се си беше ок ама не знам сега некако шубе ме фати..
Зошто да не одиш? Кога си била бремена, ок разбирам да не одиш, ама сега што? На блиска пријателка мајка и почина месец дена од како таа се породи. Што требаше да прави? Да не оди на погреб? Како се осеќаш ти, така прави. Луѓето секако ќе зборуваат
Да, сепак се некои суеверенија останати. Нормално е да одиш и ти, сепак според мене како совет подобро остави го бебчето да го чува некој, а ти и сопругот слободно одете.
Препорачајте дигитална телесна вага за мерење. Дали има некоја посебна разлика меѓу моделите, на што да обратам внимание или сите се во глобала исти? Исто така, ја гледав и оваа, стил на смарт телесна вага, дали вреди или да не се глупирам? https://extrapopust.mk/products/пам...4wmWk6QqM_UtouAJDN1x5gh_JkDrxKTjpqV8Q7soencYo Однапред благодарам на одговорите
Јас ја сакам истата насока да ја студирам не да одам во друг смер , не ми е јасно зошто не ми дозволуваат да продолжам на истата насока
Предметите се останати исти , но годинава нема нови запишувања на смерот друго предметите се исти и во распоред ги има за полагање
Оди прашај во студентски прашања што се ти треба, дали ќе ти признаат предмети.. Ама ако постои смерот нема врска што е само еден студент.
Не ми дозволуваат да полагам на тој смер , ме тераат да одам на другите насоки што не се ни приближно на смерот што студирав Луда држава