Дали некој има порачувано парфеми од ола милано ме интересира за квслитетот дали навистина се толку трајни како што ги рекламираат ?
Здраво,кој може да ме упати каде во СК е најдобро да се заврши обука за нокти/шминка/трепки ? не е важна цената, туку навистина да се посветени и да те научат
За нокти дефинитивно Ана Инста: xtremenailsacademy Малку е скапа ама квалитетна. Мислам и курс за трепки има кај неа.
Колку зимаат знаеш? И дали убаво ги перат ,убаво мириса теписонот после ? Пошто јас имам и флека од кафе па битно ми е и тоа да се извади Џабе, за еден не се нафаќаат
Дали голден роуз се уште постои? Минатата недела видов дека продавницага кај ЛаДелишс сега е Фломар, се сменило ли нешто или само името можеби?
Дали има некој што работи од дома како преведувач / лектор? Ме интересира дали и каде треба да се пријави тоа за да биде регуларно и да се извади печат, како оди наплаќањето (фактура, на сметка итн)?
Ако има овде некој што се разбира или што имал сличен проблем, да ми каже од што би можел лаптоп, релативно нов и не којзнае колку користен, одеднаш да престане да работи и да не може да се вклучи? Поточно, стои само на ,,hello, sign in" и не реагира понатака.
Windows ти бара pin или password. Оди на Microsoft страната и ресетирај го својот пасворд или пин. Или исклучи да ти бара пасворд кога се логираш. Можеби имаш проблемс со Windows Hello опцијата. Пробај со ова: To fix a computer stuck on the "Hello" sign-in screen, first try to trigger the login screen by pressingCtrl+Alt+Deleteor disconnect all external peripherals, then reboot. If that doesn't work, you can boot into Safe Mode to troubleshoot, perform a system file check (sfc /scannow), or disable Fast Startup viaPower Options. For persistent issues, consider running Automatic Repair using Windows installation media. Basic troubleshooting steps Press Ctrl+Alt+Delete:Try pressingCtrl+Alt+Deleteto see if the login screen appears, which can be a quick fix for a frozen sign-in page. Disconnect peripherals:Unplug all external devices like USB drives, webcams, or extra monitors, and then restart the computer. Force shutdown:If the computer is unresponsive, press and hold the power button for 5-10 seconds to force a shutdown, then turn it back on. Disable Fast Startup:This feature can sometimes cause login issues
Да ве прашам тие што ги користите Магента срцињата, понудите ако пишува дека траат еве до 31ви октомври и до датата ако има извичник, значи дека после 31ви нема да ги има или?
Понудата важи до тој датум, не срцињата, нив си ги имаш. Ако си отклучила некоја понуда треба да ја искористиш до датумот што е наведен, во спротивно џабе си трошела срца.
Дали имате сретнато низ маркетите веган млеко (овесно, бадемово, оризово) во помали пакувања, пример 250мл, 500мл...? Прашувам бидејќи јас немам никаде видено, а и не сум барала искрено. Знам дека обично млако и чоколадно има во помали количини, а за ова другото не.
Milky Plant имаат апарати за правење млеко , а таа количина можеш и сама дома да ја направиш со купени бадеми не е тешко
250 сум купувала на алпро, пола литар има на бумбокс. Ги има по поглемиве маркети, ама не секогаш ги наоѓам.