Па не знам. Јас земав на солгар селен , сабајле пиев , цела ноќ повраќав бидејќи мене не ми одговараат витамини или што и да се , не сме сите исти , го дадов пакувањето на колешка што ги поднесува , мене ми беше многу лошо после 12 часа...
Убаво за тие кои можат да пијат , јас не би пиела повторно било каков минерал во такво пакување и да ми каже некој помала доза земи мада и тогаш не беше голема , од страв оттогаш
Не знам јас минерали не сум пиела, овие прв пат ги пиев па ке видам резултат а сега за сега немам симптоми.
Баш овие ги немам, ама многу други од Солгар имам. Ништо нема да ти биде,не си стварај беспотребно анксиозност.
Не знам дали ми е во точна тема прашањето, но дали некој има нешто порачано од БиоФарм страната? Ако има некој искуство ве молам пишете ми дали се ок производите. Конкретно за овај препарат јас се мислам да го земам
Кога одиш накај кисела вода од цементара, после стокомак десно има магацин за пијалоци, не тврдам дека таму има ама прашај.
Сакам да порачам нешто од Србија во вредност од 6000мкд, дали знае некој каде да се обратам за да дознаам дали пратката ќе подлежи на плус царински трошоци? Фала