Дали некој знае дали има за од понеделник натаму распоред за Битолското кино што ќе емитува, конкретно за вторник ми треба?
Дали некој знае дали има за од понеделник натаму распоред за Битолското кино што ќе емитува, конкретно за вторник ми треба?
Дали има моментално некаде попуст на Биодерма? Во Зегин за 10 мин го пропуштив, таман што видов, па и еден ден го ставиле ..
На веб страната на 3D кино Битола имаш, и Манаки киното. Неделно ставаат распоред. Са баш отворив само до денес имат распоред (1.11), така да ваљда денес покасно ќе стават за другата недела. На инста пред 7 дена им е претходниот неделен репертоар. Покрај инста можиш и тука да проверваш. Кино браќа Манаки нема уште репертоар ама тие рандом се. Кога сакат објавуват.
23.10.2025 - 03.11.2025 BIODERMA Archives - Аптека ДНА Анни Фарм https://share.google/dog7EUDsuCKMSMidV
Здраво. Сакам да прашам дали некој знае бидејќи денес е Задушница дали се чисти низ дома, пере, се прават домашни работи или не? Не можам никаде да најдам а не сакам да згрешам. Ако знае некој ве молам, благодарам
A фала ти, ама затоа прашувам. Ништо не ми е итно да не може да почека, би чистела ако може, ама не е итно. И затоа се двоумам
Воопшто не му се замарај за ова, кој празник било дали се работи дали не... Ако имаш близок и сакаш да одиш ти на задушница оди, врати се и гледај си работа..
Здраво, ми треба џогер кој се врти 360 степени. Што мислите за овој од Ананас? Или ваша препорака? Ќе ја тагнам @ALISA0000 како најдомаќинка тука
Домаќинка у пм Не сум користела ваков и незнам шо да ти кажам(мислам оти нема да биде ок? Знам оној на виледа шо се врте дека е добар А според мене само парочистачот керчер
Буквално ништо не можеш да почувствуваш од биотин и витамин Д. Имаш анксиозност, поразговарај со некого како што ти пишале и пред мене.