работи и има и карши од другата страна на улицата мобилара. Јас еднаш влегов во мобилекс и тие во чело што беа продавачите ки беа некако ептен некултурни, као собрани деца некако непрофесионални нешо се испонашаа на обично прашање.
Да ми препорачате кај да одиме сега за продолжениов викенд? Лани на Попова Шапка бевме, сега децата пак на снегче негде сакаат. Јас ич нејќам ама ради нив морам.
Синко го среди телефонот,екранот партал,но сеуште е уклучен/има батерија. Ставивме картица на друг телефон и сега нема шанси да се инсталира Вибер.Некое чаре има? Пораките стигаат таму се картицата е извадена
Има ли некој да отишол во Грција денес? Како е на граници? Дали има одредено време кога пуштаат или не се знае?
Штрајкуваат Грците, за денеска до 22:00h штрајкуваат. Наредени им се тракторите пред граница. Моите отидоа сабајле за Солун во 11h и се вратија преку преминот на Дојран пошто затворен бил. Валда имаат одредени периоди кога штрајкуваат.
Мислење за таркет? Ме интересира ако имате искуство да споделите, во однос на квалитет, на истрајност, на тоа колку и дали се оштетува и како се одржува. Дали вреди да се вложи во ваков вид на под, или мислите дека е подобра опција да си го задржам паркетот кој притоа треба да се струга, лакира а можно е и да треба да се прередува?
Таркет имаме ние дома, така беше во зградата кога се вселивме, пуздер е направен со мало дете. Не знам дали нешто ќе преживеше со малиов ама некако ми остави впечаток дека е многу нежен..