Сега брзо не сум била , иначе цените се како кај нас.@mssunique исто оди во Приштина па ако била сега нека пише.
Дали знаете некој што изработува рекламни материјали како пенкала, запалки, тефтери? Овие што се рекламираат по интернет се премногу скапи. Не е важно од кој град е.
Дали знае некој колку се платите за предметни наставници и дали се исти за секој предмет? И дали ако има над 20 часови неделно се платени повеќе или останува иста платата?
Имам постари обетки(бижутерија) кои се ставаат само на увото, значи не се за дупнати уши. Е сега механизмот им е расипан, има ли негде кај што можам да ги однесам да го сменат?
Како е процедурата за менување на матичен гинеколог? Потребно е да си го земам досието или само одам кај новиот и ме префрла?
Тоа зрачење е за да ги намали болките , симптомите не е со цел да ја излечи болеста. Претпоставувам и други терапии прима?
Сега само 4 дена е во болница прима крв и инфузии сега нема запек подобро јаде и лицето не и е толку бледо.
Викендов бев и стварно е преубаво. Секоја година одиме. За деца е рај. За влез не се плаќа ништо, внатре имаш штандови и со храна и пијалоци и слатки рабоги и се, кај шо можете да си купивате. Има и дел со колички, рингишпил, брод и такви слични луна парк работи и едно огромно панорамско тркало. Годинава темата е Петар Пан и таму ги има ликовите па може деца да се сликаат. Спремете си парички, годинава цените се посолени, па ако дете ти е кенкво и ти плаче за колачи, бонбони, чоколади ќе гу требаат . Ако нешто плус инфо ти треба слободно пиши ми! Исто како во ист гејт да си отишол. Огромен мол со сите можни продавници, навистина е убав. Цените се исти како кај нас. Во државно може да те бутне само партија, никој друг. Дечко ти ако е таму најверојатно знае како се влага. Пиши им на сапорт мн се фини и услужливи одма ќе ти кажат што е проблемот