Здраво, некој да ми каже некоја онлине страна за нарачка на вакво кабалче за лед огледаломе мимсе расипа вака изгледа одпозади на сликите.
Ако нема флеки и се работи за некаква основна дезинфекција, купи прскалка и стави во истури во истата Дезинтал 0,2% (бензалкониум хлорид) се купува во аптека, 1л околу 80 денари. Испрскај ја неколку пати перницата од сите страни и остави ја на собна температура да се исуши.
Новокупена перница од продавница е, затоа мислев да ја дезинфецирам. Таман ќе биде со Дезинтал, не ми текна на тоа Фала ти
Мислев на safe city, ама еве од денес отворија шалтер во МТВ на приземје и пуштија маил bezbedengrad@moi gov.mk. Инаку во било која полициска не ни пробувајте, бев, рекоа само каде што си ја регистрирал колата. Оди па начекај полицаец во ПСС Не дека сите можеме да излагаме од работа, али јбг. Чисто информативно ако на некој му треба
Многу луѓе се пожалија дека им стигнале пораки а не ни возеле тој ден или пак воопшто немаат ни кола. Не ми е јасно, еден емаил и телефонски број не се способни да запишат како што треба...
Колку е почетна плата во македонија на пример да се вработам утре колку би била месечната плата зборам за администрација? 18.000 беше одамна, а сега?
Минималната плата шо можеш да ја зимаш е околу 24.000 ако не се лажам. Се останато зависи од работното место и фирмата.
Мајка ми видела некаде реклама каде промовираат Netflix и HBO комбо пакет деновиве. Пребарав на интернет, нема ништо. Има ли такво нешто или?