А јас планирав пегла да купам изгледа никогаш нема да треба да купам. За утре ми треба таман ќе си земам вакво.
Не знам дали на правилно место го поставувам прашањево. Нели пукање петарди е забрането со закон или нешто грешка сум? Секоја вечер во маало се собираат деца 10-14 години до 22-23ч и пукаат петарди баш под балконот наш (на втор спрат сме) Се слуша како бомби да фрлаат Еднаш се сретнав со таткото на едно од децата и му реков, на што добив одговор “а бе деца се” Можам ли да го пријавам ова?
Мал пад може да има на пролет. Друг пад во Јуни кога Apple го најавуваат новиот софтвер (iOS 20), па возбудата за тековниов модел почнува полека да опаѓа. Плус тука имаш и летни попусти. А посериозно намалување на цените можеш да очекуваш следен септември, кога ќе биде најавена следната серија (iPhone 1.
Подарок за нова година за 4 месечно бебе? Наместо пакетче бидејќи не јаде ништо од тоа ,што да му однесам? И каква играчка..? Женско бебе
Има на hipp пакетчиња со кашички прилагодени за таа возраст ( и да не јаде ќе почне наскоро) Инаку за таа возраст играчки што висат, тропалки, глодалки… уште е мало ахахаха нема голем избор
Дали некој има искуство со МојМКБ, за проверка на финансиски обврски? За регистрирање профил(бидејќи содржи матичен број) и за веродостојност на информации?
Некоја перонализирана сликовница, или книга за првата година на бебе, има многу убави рачни изработки. Сега на едни пријатели тоа им поклонив, бебето е 4 месеци, и плус рачна изработка со името на бебенцето.
Направи сама пакетче, стави кашички, сокчиња, д3 пробиотик нешто во аптека земи, глодалка, тропалка, зависи до која цена
Имам 2 прашања: 1. Шо марка на телевизор да купам? Препорачајте и, исто, кажете искуства со овие марките шо се на сетек, нептун и слично (фуего, ст итн итн); 2. Дали може по карго да се прати подарок, ама без да го ставаш твоето име и контакт (да не може да го види личноста шо ќе го добие подарокот)?
Како да активирам интернет за во странство конкретно Турција, на постпејд број? Може ли да се искористи интернет од сефот? Некој да ми објасни ??
Дали некој порачувал од kiwi.mk безбедно ли е да се плати со картичка? Ми треба еден производ каде што никаде го нема , таму го најдов ама само онлине се и 45ден достава пишува дека нареден ден доставуваат ?