Зегин намерно подметнуваат така работи, не знам дали не им се трошат или зимаат процент. Истото и се случи на моја познаничка и ја подметнале така исто крема од фејзидерм, а не и требало таква воопшто. Башка, фармацевтите во Зегин не се ни фармацевти. Вработуваат од онака, ни средно фармацевтско ни факс. Ужас! Јк Травел и Палас турист Има и тоа и тоа
Ова им е од 2020, а сега имаат нови модели. Иначе за тие најдесно зборев. Јас имам таков и презадоволен сум. Можеш да го носкш на кампување, на плажа, на пат. Не пропушта вода долниот дел.
Абе и да не знаеш, на телефон укуцај и одма ќе ти даде во која држава е, колку жители се, колку црнци има, колку кучиња и тн.
Здраво да прашам од водовод имам тужени сметки од 01.01 до 01.08.2025 веќе еден месец па сакам да прашам дали се дадени на извршител или денеска можам да ги платам без никаков проблем? Да напоменам јас сум кираџија.
Stom se tuzeni zapocnata e postapkata I ke bides na izvrsitel. Toa sto si kiradgija neznam kako e regulirano. Jas od iskustvo pishav ne sum pravno lice.
Повеќето кои работат се фармацевтски техничари со средно, тие кои работат без некакво задолжително образование се само за продажба за немедицинската роба. Што искрено не ни менува премногу зашто не дека па тие со средно знаат којзнае колку. Инаку така прават зашо ваљда земаат проценти, штом некаде некој почне да ме убедува да земам производ на каса кој не сум го планирала, 99% е за процент. Па без разлика дали е зегин или бутик. Така да ако си имате јасна препорака за одреден производ не им дозволувајте да ве премислуваат во последен момент.