@Mr.Limonko Во тој случај (под претпоставка дека си отворил општо на Google Images), кликни прво директно на гифот, за да те однесе на сајтот од каде е. Прво таму, па од таму ќе го отвориш во нов таб како слика и ќе копираш. Некаде мора и гифот двапати да го отвориш, за да дојдеш до чистиот линк. Note: Некои сајтови имаат опција како мини стрелка, на неа кликаш и автоматски ти се копира линкот, не мора посебно да го отвараш
Ми треба копија од трансакциска сметка да доставам во документи, но изгубена ми е пластифицираната картица од банката каде што го пишува бројот на сметката. Како сега да постапам, од банка да барам извештај некој, ливче?
Дали има некоја тема каде што ќе ќе даваме рецензии за некој производ или услуга што го рекламира инфлуенсер а ние ќе споделуваме искуства? Или може некој да отвори
Имам пробувано многу замрзнати работи, штеди време посебно во чистење на кујната. Најчесто замрзнувам: - кифлички, пирошки - плескавици, ќофтиња без сос - свинско со праз - замрзнати печени пиперки и печен модар патлиџан - пире од тиква - пастрмајлија
Едно прашање ставив тест малку боја на лактот од garnier olia малку почна да ме чеша почекав 10 минути не се засили чешењето Имам користено од ова марка само друга нијанса боја е ова сега. Веќе ја растворив смесата дали да чекам уште.