Пред да се вратам на работа, да ти одговорам... Вистинското прашање би било, што треба да си го поставиш е зошто би му се вратила ТИ некому што те понижил пред сите на работа? Вреди ли со таков човек да имаш врска? Утре пак ќе те понижи и повреди во други околности. И тоа што го чувствуваш сега е „психолошка инерција“, некаков залет од тоа што мислиш дека си го имала со дечково. Ќе ти помине чувството за извесно време. Никој не живее џабе, па така ни ти, само привремено си ја изгубила смислата. Но, дај си извесно време и тргни се од луѓето што ти предизвикуваат да се чувствуваш недоволно и намерно те повредуваат. Ако ти е толку лошо во најмала рака зборувај со пријател/пријателка или роднина за ова. Ако е полошо консултирај се со психолог.
Доле во рамстор, човекот црта предобро. Јас го контактирам преку whatsapp, му праќам каква карикатура сакам отприлика, и ти ја црта. 075 797 841
Каде можам да најдам пет пластична тегла 150-200мл со капак за пакување на храна страна ли магацин што работат на мало и големо?
Јас скорото правев кај уметник. Многу добро ми ја изработи. Не знам дали е дозволено да пишам тука кое е лицето. Гледав по страните, но искрено за тие пари не вреди да ти принтаат карикатура, со оглед на вештачката интелигенција. Боље сама да си пуштиш слика на ChatGpt одколку да им ги даваш парите за истото и тие да го направат. Мене ми зема 3000 ден еден дечко, плус и ќе ми остане како уметничко дело.
Дали му треба некому код од фанта, не од овие од кока кола наградната игра, туку овие што се за гејминг ? Имам еден код.
Здраво. Ако самата на себе од странска сметка си пратам пари на моја сметка во Мк и притоа парите се од кредит, дали на тоа исто ќе треба да се плати данок? По тоа што прочитав пишува дека не би. Или подобро во кеш па да ги пријавам на царина на аер и само записник да се направи? Ако некој знае
Да, https://forum.femina.mk/threads/Заработи-преку-интернет.4563/page-204 Или на посебните теми за некоја од платформите : https://forum.femina.mk/forums/Барање-работа.32/