Дали некој знае (и ако може да ми прати во лп) која е понудата на телефони во вип? (обновувам договор па ќе си земам и нов телефон)
Па не ми се допаѓа баш ама сепак понудата е добра за таков телефон. Инаку сакам некој со добра камера и звучник,така да биде троа поголем и може да биде со доплата до кај 2000ден.
За 2000 денари тешко... Јас сакам да го земам алкател от идол ама ке треба да доплатам 8000 денари.... Голем е има 8мп камера втора камера 2 мп Андроид и се др.
Другарка ми прашува дали познавате некој доверлив човек за порачка од интернет наместо неа.Незнам дали ме разбирате.Конкретно таа сака да купи бејби липс лабела од интернет но нема картичка за пазарење од интернет па ако сака некој да порача наместо неа а за пари да се договорат.Aко има некој заинтересиран нека пише во ЛП
Можно е да, бидејќи ако некој ти го згрешил пасвордот повеќе пати ојде е-маилот. Spoiler јас самата си го згрешив неколку пати и од тогаш ми кажува дека е блокиран
Ај пробај со овој линк: Code: https://account.live.com/acsr Ќе пишеш адреса каде сакаш да ти го пратат линкот (каде што ќе можеш да потврдиш, пр: сестра, брат...). Откако ќе ти стигне линкот, ќе треба да пополниш неколку полиња. Од типот: Име и презиме, година на раѓање, неколку пасворди што ги имаш користено за тој меил, на кого во последно време си пишала порака и слично. Одговори на колку што можеш повеќе прашања. Доколку не успее ниту ова, навистина не знам.
Информирај се во менувачниците.Доколку работат со круни како валута,секако дека можеш да ги смениш во денари.
Луѓенца помагајте.. Изгледа нешто сум стиснала и сликите од дигиталниот апарат и снема,сепребарав нема.Пробав на ком да видам дали ќе ги прикаже ама ни таму ги нема..Можно е и да ми се избришани леле ве моламажете ми како да ги вратам мн ми е битно,од свадбата на братучедка ми се Или пак да го однесам некаде,во фотостудио?Да ги вратат? :/