Ништо, ништо! незнам кај мене се бришат на пример сеа карикирам ако избришам порака на пример од страна - се брише и од месинџерот! А иначе нема врска дали ќе го деинсталираш и после тоа инсталираш месинџерот (ќе си остане све исто)!
Нема Се сеќавам пред да се отвори Сити мол се шпекулираше дека демек ќе ги убедат да дојдат во Македонија, ама ништо од тоа.
Боже ама е комплициранооооооооо... како старине тетки сум со технологијава Ајде ќе средам нешто, некако, ај хоуп соу Хвала пуно свима.
Ме интересира дали се носат вакви ланчиња? Го добив на подарок јас сакав со бувче ама во меѓувреме си купив и вујна ми за роденден ми купила со пајак.
Што се носи за штотуку верен пар? Нели се вика на пијачка поради запросувањето... па што се носи за таа пригода?
Па се носи се што ти се допаѓа. Мене ми е убаво. Бувчиња едно време нема кој немаше, барем пајак не е дел од накит на секоја девојка
Цвеќе букет и бонбоњера..ако не ти се ептен ептен блиски.. Јас од најблиските добив Сваровски накит,а за дечко ми саат му купија. Ама големо друштво сме, одамна се дружиме и многу блиски сме едни со други..
Мислам дека има и во продавницата за здрава храна во Capitol mall на приземје. А мислам дека имаш и овде http://www.bionaestore.mk
Bi sakala da prasam dali nekoj e bil na odmor vo Kalitea Grcija kakvo e mestoto dali go preporacuvate
една другарка треба да ми пушти пари и сега кој број да ги го кажам за да ми стигнат? тој заокружениот или?