Со ракија и памук Поубаво амин! Јас барем така сум си ги чистела раните, лути малку ама затоа после ти заздравуваат брзо . Се тресеш од шокот, не е мала работа. Јас кога паднав од мотор, пола сат се смеев неконтролирано. Немаше никаква причина за смеење, помодрена бев целата дури и чуствував болки. Не се грижи. Само пази како ќе се одвива ситуацијата, да не ти е шината половината или раката
Раката е океј, до сега колку се изнапишував, ништо не ми е. Но, половината, ако е шината (премногу боли), што да правам? Треба на лекар или на човек кој мести?
Кажи и на мајка ти. Најискрен совет! Не знам како е литературно ама баба ми вели вгорено ти е местото. Откако ќе паднеш сат,ден, не знам колку време не чуствуваш болка дури подоцна можеш да ја почуствуваш. Убаво објасни и на мајка ти, половината не е играчка. Иначе на не знам дали може да одиш кај човек кој мести за половината.
Ќе и кажев, но сега проверив, заклучено е доле, а јас немам клуч. Така да, ништо... А да се напијам ли некој антибиотик за болката, и кој ?
Јас ги немам пиено тие ама прочитав дека се за прехлада,грип и болки види во упатството што пишува за што се.
ДЕВОЈКИ,САКАМ ДА ПРАШАМ ДАЛИ НЕКОЈА ЗНАЕ ВО ВРСКА СО КУРСЕВИТЕ ПО МАНЕКЕНСТВО И ФОТОМОДЕЛСТВО ВО МАК МОДЕЛС, КОЛКУ ВРЕМЕ ТРЕБА ДА ПОСЕТУВАШ КУРС И ШТО СЕ УЧИ НА ТОЈ КУРС, И ДАЛИ Е ПОТРЕБНО ДА СЕ ПЛАЌААТ ПАРИ? КОЛКУ ОД ПРИЛИКА?
Докторката вчера ми рече да пијам чај од брусница. Може некој да ми каже за што се пие тој чај? од кои болести, настинки поточно?
Од каков материјал се најчесто ваквите хеланки за вежбање? Сакам да си нарачам од алиекспрес, па да знам кој материјал да го маркирам во опциите.
Феминки каде поточно се наоѓа Гастротоп? Знам дека е во центар ама каде точно не знам. Имам таму закажано на интернист.