Јадев вчера риба со кромид(кокар) и сега еве уште ме болит желудникот и многу ми е лошо и ми се повраќа? Што да се напријам луѓе мислам дека ќе умрам Само да не си апчиња...
Напиј се топло чајче за да ти се прочисти желудникот, или пак оди поврати за да ти биде лесно. Јас вака правам, за да не пиам апчиња. Само ова ми помага.
Имам Dropbox на лап топ, имав на моб. но сега немам. Сестра ми има на моб. Кога ќе се вклучам со усб кабел за да префрлам слики од моб на лап топ, одма се вклучува Dropbox и ги отвара сликите што ги има и кај сестра ми и кај мене во мобилен, па и оние што се избришани од моб. Како можам да ги одвојам сликиве т.е кога јас се вклучувам да не се поврзува воопшто мојот моб со програмава?
Има На бит пазар 20 денари парче,но јас си купив материјал и ружички и си ги направив сама и многу добро ми испаднаа
Spoiler оди на zaslike.com прикачија , кликни десен клик copy image URL оди на фемина кај потписот стави и на средина пастирај го линкот да прашам .. знае ли некој некои интересни страни како wehearit, femina, tumblr.. досада да тепам ?
иди на мотика, на Lady.mk (ако постои уште) на tocka.mk има интересни работи ... (се надевам помогнав)
Луѓенца дане сте виделе некаде низ Скопјево футрола за акустична гитара(освен во музичка продавница) ?
Девојки имам едно прашање, кремата Бетаметазон,кој може да ја користи, мислам на возраст, може за деца да се употребува?
Каде можам да најдам вакво нешто? Читам на нет и само слушам колку добро било ова нешто од Доктор Бронер.. Меѓутоа можеби ке звучам глупо но незнам како да го преведам и да го барам кај нас..
Ај некоја од мажените ( и немажените ) нека сподели искуства во врска со роденденско изненадување на сопругот?
Домаќинки да не знае некоја како да направам машината да ја исфрли водата, погрешно ја пуштив и сега не може никако да почне да работи. Ми се случи и порано ова, дојде мајстор за една минута направи нешто и си замина... знам дека ја сврти долу... да не се разбирате, срам ми е да го викам човекот пак за истото
Сакам да ве прашам како можам да поднесам пријава за некој професор до министерството? Дали може да се напише пријава за вербално малтретирање(навреди и внесување во лице) и оптужба за нешто несторено?
Дечки, дајте ми линк од наш сајт каде луѓе БАРААТ РАБОТА, значи не фирми или поединци кои НУДАТ, туку поединци кои БАРААТ. Има такво нешто?