Лошо го поставив прашањето. Имам заб за поправка, а не ми се оди кај матичната. Сакав да знам дали ќе фати исто кај друг забар, ако не дали некој има претстава колку пари отприлика да носам со себе.
Ако одиш на државен секако ќе ти треба упат од матичниот стоматолог така да неможеш да ја избегнеш, можеш само да и кажеш да ти го напише упатот, а да те работи некој друг доктор. Конкретно во државна болница неможеш да отидеш туку така и да кажеш дека сакаш да ти поправат заб, ќе ти бараат упат. Јас милион вакви патешествија поминав во државна затоа ти кажувам. Инаку цената е иста дали матичната лично ќе ти прави заб или некој друг доктор. Ако не па смени ја матичната, само терба да им кажеш дека сакаш нов матичен стоматолог. Во приватна ординација цените се движат од 300-400 денари нагоре.
Средна должина ама сега сакам да ја израмнам до раменици,инаку права ми е косата,густа и остра,само краевите секој на своја страна.
Ако имаш нешто да прашаш во врска со форумот, обрати се кај Реин, затоа што не ми се верува дека друг ќе ти каже подобро од неа.
@L.i.n.a.a Оне работат во сабота. Но, не сум сигурна дали до 14.00 или до 16.00. Ако си во можност, оди порано. А можеш и да ги контактираш во Центарот за грижа за корисници на бројот 02/181 кој работи 24 часа секој ден.
Да ми препорачате некој кафич во центаров на Скопје со релаксирана атмосфера, со убав чај и нешто за јадење? Ми се досади од едни те исти места па барам некое кое што го немам посетено
Дали некаде кај нас може да се извадат слики,ама не обични, незнам како се викаат,полароид сликиВакви се:
Знае ли некој каде во Скопјево можам да најдам рамки за слика 40x30? Во Џамбо нема, во Sewa има само зелени Ако некој некаде видел...