Девојки одамна немам коментирано по статии и слично и сега сакав да коментирам на постот од елена незнам што беше ми бара да се најавам и така нешто преку фб или др за да можам да коментирам порано не беше така..ке ми објасни ли некој како?
Девојки дали некоја има идеа како да исправам еко кожа материјал? Пробав со пегла на помала температура, за да не се залепи, не успеав.
Исправ денеска 2 килима,демек да ја изненадам мајка ми,ама лом ме напраи дека нема да се исушеле и дека ќе мирисале на влага. Е сега,моето прашање е,дали ќе мирисаат стварно на влага(сончево е овие денови) и ако мирисаат,дали има чаре,или нов тепих и моја смрт? Се смеам,ама трагична е работава. И знам дека зиме не се перат,ама ова беше вонредна ситуација. Пишав тука,оти мислам дека има повеќе шанси да добијам одговор,така да, домаќинки ајде чекам
Голема е веројатноста дека ќе мирисаат на влага, иако има сонце ладно е и многу повеќе време ќе му треба да се исуши убаво. Ако во случај мириса на влага можеш со оние средства на Ајакс: раствори количина (ќе видиш на етиката колкав е односот) во леген и со четка помини го килимот. Ќе ја убие миризбата само гледај да не го мокриш многу туку онака колку да го устриеш уште еднаш. Средствава е за плочки ама нема проблем и на килим да ги искористиш, не пуштаат боја, мајка ми често ги корисити на начинот како што ти кажав за килимите да мирисаат убаво. Ова со лаванда е врв. Ако не помага тоа подобро однесете ги да ви ги исперат пак на сервис за перење теписи
Дали знае некој да ми каже колку ¥9,720 (chinese yuan) се во денари?? Неможам никако да видам,а ни на нет нема..
@mims-89 А кога да ги поминам? Сега,додека се сушат,или кога ќе ги ставиме на подот? Мајка ми не ми зборува,затоа скришно ќе направам се
Ова е 9,720, не 9720, така? Изнесува околу 80 денари. https://www.google.com/search?newwindow=1&q=9.720 chinese yuan in mkd&oq=9.720 chinese yuan in mkd&gs_l=serp.3...21930.21930.0.22689.1.1.0.0.0.0.128.128.0j1.1.0.cprnk,ekomodo=true,kpnr=100...0...1.1.60.serp..1.0.0.Yhl9ZDw3X7I
Одкако ќе се исушат ако ти мирисаат на влага. Вака додека се мокри не би имало никаков ефект пак може да ти мирисаат на влага.
дечки би сакала да ве прашам, каде ги ставаат сликите оние што те сликаат као од скопје стрит стајл? ме сликаа во сити мол ама не можам да ги најдам :/
Девојки знам прашањево малце глупаво, ама немам земано претходно и не ми се лута - каде може да најдам заштитна лепенка за телефон на тач, телефонот е постар модел на Нокиа, ми треба со тие димензии. И колку им се цените? Фала однапред.
Девојки тие што сте од Струмица, ќе можете ли да ми кажете дали во Диор парфимеријата има пудри од Римел?Или некаде на друго место?
Вие што сте корисници на Boom! TV ,да ве прашам дали го имате програмот FOX Life и имате ли превод на FOX Movies.Сега пред празнициве ништо не можеш да гледаш. Мислам до мојот boom e , или треба да се интервенира кај ONE?