Може да се помести оди во албумот профил пик.и оди едит фото е под секоја слика има делит или мове то оди мове то и ке ти ги показе сите албуми што ги имаш..се надевам ти помогнав една штека на личност е дозволено
Знае некој да ми објасни нешто повеќе за е-банкинг ? Значи интернет плаќања и префрлања на пари како се прават? Како можам да проверувам и префрлам пари на Виса дебитна картичка за интернет употреба од Стопанска банка. Ако ми одговори некој ќе му бидам многу благодарна, фала однапред.
Прочитај си тука http://www.stb.com.mk/e-banking-page-new.nspx (Ме мрзи да пишувам ) Јас користам како правно лице ама ист е принцип. Запази ги скриените трошоци за услугата, тука можам да ти посочам за да после не се чудиш како ти снемува ден.
Сакам да си го исчистам рачниот часовник, пишува дека е од челик и дека не ’рѓосува, плус водоотпорен ама некако не сакам да го бутнам под вода. Со влажни марамици не ми се чисти убаво ремчето т.е. измеѓу делчињата на ремчето, ако ме разбирате. Некоја идеја??
Ај место да читам се, некој што го користи е-банкингот ќе ми одговори конкретно. Многу е за читање, мене една работа ме интересираше, читав нешто ама пак не знам.
Дали некоја од вас го има купено новиот број на Јуник списанието, јас праќав за наградна игра ама новиов број го немам купено па ако на некоја и е при рака да и кажам име и презиме да ме провери
Јас пред некое време прашував , зошто бев и јас заинтересирана и испитувањето кошта околу 400-500 ден и тоа само за еден хормон .
Јас бев пред недела дена, гинекологот ме испрати, испитував 3-4 хормони, или да не те излажам не знам колку беа и нзз дали ќе се снајдам во наодите да погледнам... на биохемија и 150 ден ми земаа.
Се зависи од кои хормони ги испитувате, бидејки не сите ги има на државниве клинике, па ќе ве упатат на приватни, ама пак ќе речам зависи од хормоните. А во приватните еден е 800, барем јас толку имам платено во Авицена.