ако ти одгавара еуцерин користи не ја слушај ти кажувам од искуство..џабе ти дала биодерма кога ти си знаеш каква ти е кожата па дури и ниакао еуцерин ти вика....имам искуство со неа затоа ти кажувам а ти како сакаш сепак...
Зависи за каква резервација станувало збор. Има некои што овозможуваат откажување, преместување на термин и слично. Според тоа некои одма ги повлекуваат средствата, а некои не. Во секој случај имаат увид на твојата состојба на картичката и знаат дали ти е активна или не. Види што ти пишува на мејлот што ти стигнал како потврда за резервацијата.
Каде во Куманово има интернет-кафе во коешто ќе можам да вртам во странство?,,Ало-Ало,, каде е сега преместено,го нема повеќе во ,,Гарнизон,,?Некој од Куманово може тука или во лп да ми одговори!Би ми било многу од помош!Благодарам многу однапред!
Да,слатка за мене значи дека е и убава девојка.Исто и за мене така велат дека сум многу слатка и многу убава.
На што се мисли кога ќе речат "plain yogurt" ? Не можам да разберам што треба да барам, а се работи за рецепт за сладолед? Или "cream"? Зарем ова „кремов“ се мисли на шлаг?
Ако прашуваш за бесплатен превоз за млади е секоја трета недела од месецот. Овој месец помина беше на 15, 16 и 17.
@Tikvice , ако имаш некој денар повеќе, би те советувала да си инвестираш во Sony Xperia или некој сличен, зашто Huawei не се многу издржливи, на еден другар после пола година почна да му откажува телефонот.
Не. Ако значи убава ќе ти рече дека си убава. Ако вика слатка е онака колку да се каже нешто, исто коа ќе кажат симпатична, значи не грда ама не и убава, нешто измеѓу.
Plain yogurt е обичен јогурт (plain е затоа што е без додатоци, каков што не е на пример овошниот јогурт), а cream буквално значи павлака, тоа е масната фаза која се одделува при обработка на млекото. Потоа таа павлака оди на ферментација и добиваш кисела павлака. Значи, во случајов, очигледно ти треба за десерт, би требало да се мисли на слатка павлака или пак на шлаг крема (или ако можеш да си најдеш павлака која не е кисела, за да ти биде баш таква конзистенцијата). Многу неблагодарно и фрустрирачки знае да биде кога сакаш да направиш некој десерт, а доста од тие набројани производи кои ги користат на запад - тука ги нема, па треба да мозгаш каква замена да направиш.
@Tikvice, јас моментално го користам Huawei Ascend Y330. Го имам од август минатата година, и до сега не сум имала некои проблеми. Ако телефонот е оптеретен со некои апликации кои одат во позадина, сурфање на нет или играње игри, батеријата држи еден ден. Доколку со мера го ч'чкам, батеријата ми трае 2,3 дена. Јас сум презадоволна од него, иако на почетокот бев скептична. Инаку, мој пријател го зема на претплата од вип, и за 2,3 месеци му се расипа, а мојот е земен од странство. Не знам колку врска има тоа, сепак да напоменам.