Океј, ова youtube скроз се сменил, не можам да се снајдам, има некој идеја како да си ги најдам playlist-ite што ги имав?
Pretpostavuvam vakov ti e.Koga ke go otvoris gore,levo ima tri horizontalni linii.Stiskas na niv i ti gi otvara site opcii,vo vrska so play listata,history,uploads i sl.Vaka izgleda toa ...
Преведувач од македонски на англиски за трудови од областа на туризам и хотелиерство. Пишете ми бројче и цена од страна во лп. Фала.
Девојки дали знаете некој нотар кој што работи до покасно? Околу 18-19 часот? Повеќето што ги гуглав работат до 16:30 ама тоа време никако не ми одговара.
Девојки/шоферки на колата имам налепница од ПОЦ (паркинзи на општина Центар) со важност од година дена.. Е сега, прашањето ми е дали ми важи таа на сите ПОЦ паркинзи или не? Едни викаат дека важи на било кој паркинг, а тие што работат во ПОЦ ми рекоа - морам да платам. Е сега луѓево што ги познавам и кажуваат дека важи, си се паркираат така на сите паркинзи и ми рекоа дека од ПОЦ намерно ми рекле да платам за да ми земат пари. Има некој поточни информации? Фала
Влијае нервозата/стресот врз крвта? Утре треба да правам крвна слика, а денов не ми е баш мирен да се рече Што да очекувам покачено?
Ништо,освен шекерот што се качува некогаш некому од нервоза Ни хемоглобин,ни масти,ни леукоцити не се качуваат од стрес.Промена може да има ако претходно нешто си јадела,пиела,си била со настинка или вирус.
Девојки ми треба информација во најбрзо време, каде можам да најдам вакви мали фењери по некоја солидна пристапна цена зошто ми требаат околу 20 .
Што е подобро против убоди од комарци ? Спреј или стикче од Аутан? Или има нешто поефикасно и од него?
Дали на некој му стигна порака за windows 10 на компјутерот? Дали го инсталиравте? И дали сте задоволни?
Devojki znae li nekoj potocno vo Skopje kade se naoga organizacijata Sakam da znam-Vodno i kako od aftobuska da stigam do tamu?ima aftobusi nesto?ke ve molam za informacija...
@kjukli A kako se stava slika na youtube profilot/channelot? Inaku mi treba i preporaka za dobro hemisko cistenje vo Sk?