Дај боже да е така, мене некој ми спомна дека 3 месеци треба да ти е пред истекот за да можат да те пуштат на граница, ама пак за Грција не сум сигурна затоа и си прашувам... фала за одговорот
Мене ми истече пред две години се вратив од грција 7 дена пред да ми заврши односно пред крајниот рок а имав закажано за сликање 3 дена пред истекот и не ми направија проблем. Од личен пример одговорив е сега ако има измени некој
Најверојатно мислиш на тоа во Аеродром, прв пат слушам дека има и во Кисела Вода. Од железничка идеш лево, до крај на улицата па вртиш десно и одма ти е од лева страна нема шанси да утнеш. Или ако знаеш Ред Кафе каде е тогаш спремна си, на минута од Ред е, во истиот ред.
Па да, треба да има најмалку три месеци до истекот за да можеш да поминеш граница. Во глобала Грците не прават проблеми, ама не се знае. За Турција знам сигурно дека мора да има минимум три месеци пред истекот за да можеш да влезеш, инаку нема да те пуштат.
Треба да се сликам за пасош, е сега некои членки пишаа дека требало со врзана коса во репче да се сликаме дали тоа е вистина? И сакам да ве прашам на припејд картичка дали можам да ставам интернет роаминг за во Албанија,преку T-mobile и колку би ме чинело тоа?
@buba4e89 Првпат читам дека за сликање за пасош косата треба да биде врзана. Пред извесно време се сликав со пуштена коса без никакви забелешки од службеникот. За второто прашање не знам кои се условите за користење интернет-роаминг во припејд затоа што сум постпејд корисник на T-mobile.
Има пакети роаминг за интернет и на пост пејд и на при пејд сигурно . Јас сум на пост пејд и често ставам така. Пакет од 299 ден. 2GB.
Имам вага за мерење телесна тежина, ама не работи. Има начин да се поправи некако или во случајов единствено решение е да се купи нова?
Да, но за пост пејд е оваа цена. Има пакет и од 199 ден. ,а и поскап од 399,499...Зависи колкава количина интернет сакаш.
Фросина, студио Фран дефинитивно една од најдобрите, а сепак лесна за соработка за разлика од извиканите имиња, нема потреба да ги спомнувам тука знаеме на кои мислам @Hajdi22
куферче со димензии за wizzair? знаете кај има и која е цената? прашувам некој што купил специјално за wizzair багаж за горе, мали димензии
Дали знае некој во кое студио се сликаа матурантите од музичкото во Скопје ? (Илија Николовси - Луј мислам беше)