Може и е безврска прашањето но јас сакам да прашам Јас со неколку мои пријатели уплативме да одиме на одмор во Будва на 10 дена преку една агенција Exit Travel од Струмица па сакав да прашам дали некој ја познава таа агенција, дали е веродостоја, сигурна.
Дали знаете каде можам да најда за селфи стап далечински управувач затоа што го загубив некаде од интернет дали може да се порача?
При испраќање на мејл ми се враќа повратен одговор 554 5.4.6 too many hops 26 (25 max), како да го решам проблемот?
За жал нема некое посебно решение.. https://kb.iu.edu/d/beha И за двете ако не сте закажале..Од фиксен е 0800 19292
@Oscar Lady Цената на вентилаторите е околу 1500 ден. @Valencia Секако. Освен, ако имаш причина, па избегнуваш да одговориш на повикот. Не гледам друг разумен одговор за вакво прашање.
@Oscar Lady Еве, баш пред неколку дена купував: http://www.technomarket.com.mk/products/09099113/neo-fa-f50 Е сега, зависи колку квалитетен сакаш да биде. Секако дека има и од 1500, како што пишала погоре и poenta.
И мене ме интересира истото и дали ако е постаро од 6 месеци, може да се приложи копија заверена на нотар, а не да се вади ново?
Дечки државјанството нема врска колку е старо, изводот да не е постар од шест месеци освен ако има печат одзади дека е траен
Треба да биде оригинал, не примаат копии, макар заверени на нотар; а во врска со тоа дали може да биде постаро - мислам дека може. Јас пред 4 години не вадев нови документи, не ми правеа проблем.
@Petar80 на изводот позади има печат и пишува неограничен рок на траењеДржавјанство секаде каде што бараат пишува на постаро од 6 месеци (барем до сега кај што сум аплицирала за работа).Лани вадев ново бидејќи на страната на фак.имаше потенцирано дека не треба да е постаро,ама на овој факултет кај што сакам сега да се запишам не пишува ништо па затоа прашувам.
Со гарант ти тврдам дека државјанство не можатда ти барат за последни шест месеци односно постаро или поново, за извод да но државјанство не поготово на факс.
Devojki dali nekoj znae kade mozam da go najdam scholl elektricna turpija za stapala? na reklami go ima ama kaj se prodava neam pojma