@Eli23 Spoiler На бебенцето му се паѓам вујна, ако мислеше на тоа. Мислам дека бебињата се даруваат со злато, но не сум сигурна што точно да му купам
Да да, на тоа мислев. Јас од ,,вујната,, на моето бебе ќе добијам постелнинка и јорганче. Е сега, мислам се е индивидуално кој што сака. Ние правевме муабет околу тоа. Ако сакаш злато, ако мислиш дека мајката ќе сака злато да носи бебето, можеш алка или буква, привезок. А можеш и гардероба, тренерчиња нешто... Мислам дека нема посебни правила што да се донесе за крштевка. Можеш да прашаш што им треба.
Не ми се смејте. Како да вратам филм што бил вчера преку Maks ADSL. Треба прво снимање да уклучам или како?
Ќе ме извинете што не најдов соодветна тема но сакам да ве прашам ако може некој да ми ја преведе реченицата на српски правилно ''Не можеш да помогнеш секому,но секој може да му помогне некому'' Благодарам однапред
Колку е најефтината карта од Скопје до Охрид, во еден правец? Или уште поубаво, ако доаѓа некој од Скопје на кај Охрид утре поручек да ни направи услуга и да не земе со другарка ми
Zenski koj e najdobar internet za Vo Skopje-centar i koja firma ima samo internet bez da moras fiksen i televizija?I kako ste zadovolni od max paketite toj so 50 kanali dali ima dobri programi?
Девојки дали претставува проблем тоа што во моментов немам лична карта(чекам да ми се издаде) а треба да патувам во странство? Пасош си имам.
Eve i jas da kazam. Se soglasuvam so Elissa. Mnogu pati ne sum ja nosela licnata karta i ne bilo problem toa. Pozelno e da, no ne i moralno.